Melanija postala popularnija od Trampa

Izvor: B92, 09.Mar.2017, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Melanija postala popularnija od Trampa

Prva dama SAD Melanija Tramp postala je i više nego prihvatljiva za Amerikance i novo istraživanje mreže CNN pokazuje da pozitivno mišljenje o njoj sada ima više od polovine građana SAD.

Melanija je zbog svoje prošlosti predstavljala "jeftinu municiju" za glasne kritičare Donalda Trampa, a osim njenog ranijeg života, na zub je dočekivano bukvalno sve - njeno oblačenje, pa čak i poklon iz "Tifanija" koji je na inauguraciji dala svojoj prethodnici Mišel Obami.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Podaci su tada pokazivali da pozitivno mišljenje o Melaniji Tramp ima tek 36 odsto Amerikanaca, ali se to do danas drastično promenilo - sada je podržava 52 odsto građana SAD.

Na drugoj strani, Donald Tramp je ubrzo po izboru oborio neslavan rekord i skliznuo ispod polovine podrške, a rezultati istraživanja sa kraja februara pokazuju da ga podržava samo 38 odsto američke javnosti, dok je 55 odsto onih koji su protiv njegove politike.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.