Mekoli Kalkin (ni)je heroinski zavisnik

Izvor: B92, 02.Avg.2012, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mekoli Kalkin (ni)je heroinski zavisnik

Predstavnici Mekolija Kalkina izdali su saopštenje u kom oštro osuđuju glasine da glumac mesečno troši 6.000 dolara na drogu.

Predstavnici tridesetjednogodišnjeg glumca osudili su tvrdnje koje je objavio magazin „National Enquirer“.

Američki tabloid objavio je kako Kalkin redovno uzima heroin i visoko zavisan lek oksikodin – poznat kao jefitni heroin, kao i da je svoj stan na Menhetnu pretvorio u narkomansku jazbinu.

Kalkinov publicista Mišel >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Bega izjavila je za MailOnline da je objavljen tekst neistinit i izmišljen kao i da takvo pisanje šteti njenom klijentu.

Magazin Enquirer tvrdi da je glumac intenzivirao uzimanje droge pre 18 meseci kada je raskinuo sa dugogodišnjom devojkom Milom Kunis, koja je sada u vezi sa Eštonom Kučerom.

Neimenovan izvoj magazinu je izjavio da je Kalkin navučen na drogu i da ga to polako ubija kao i da se prošle godine overdozirao i zamalo izbegao sigurnu smrt.

Njegovi najbliži prijatelji strahuju da bi mogao da se predozira. Ukoliko mu niko ne pomogne ili ne ode na rehabilitaciju, mogao bi vrlo lako da umre za šest meseci", naveo je drugi izvor.

Iako je kao dete imao nekoliko filmskih hitova poput „Sam u kući“ poslednjih godina Kalkinova karijera stagnira a on za život zarađuje radeći kao DJ po barovima u Njujorku.

Kalkinova polu-sestra, Dženifer Adamson, umrla je 2000. godine od prevelike doze heroina.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.