Megan i Hari su povredili kraljicu, postiđen sam FOTO

Izvor: B92, 27.Jan.2020, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Megan i Hari su povredili kraljicu, postiđen sam" FOTO

Otac Megan Markl, Tomas Markl, izjavio je da su njegova ćerka i njen suprug, princ Hari, povredili kraljicu Elizabetu Drugu kada su iznenada odlučili da napuste kraljevske dužnosti.

"Postiđen sam, žao mi je kraljice", rekao je Markl za jutarnji šou ITV "Dobro jutro, Britanija".

Dodao je da ne razume zašto su Hari i Megan tako naglo odlučili da napuste kraljevske dužnosti.

"Njihova odluka je vrlo zbunjujuća i ne verujem da bilo ko razume kako i zašto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se to desilo. Razlaz za kraljevstvom će izazvati još veće probleme", rekao je Markl.

Tomas Markl, koji nije bio ni na Harijevom i Meganinom venčanju, rekao je da i dalje voli svoju ćerku i da je razočaran što su se otuđili.

"Zaista mi nedostaje moja ćerka", rekao je Markl. Kaže, međutim, da je spreman da se nađe na sudu sa ćerkom u procesu u kojem je Megan tužila novine "Mail on Sunday”.

"Ukoliko dođe do toga da se nađemo u sudnici, to bi bilo odlično, konačno ću ih videti", rekao je Markl, koji do sada nije upoznao ni Harija ni svog unuka.

Markl kaže i da je Hari trebalo da ga poseti i zatraži ruku njegove ćerke.

Upitan šta bi mu rekao ukoliko bi se čuo sa njim, Tomas Markl je odgovorio:

"Rekao bih mu, budi čovek i dođi dole (u Meksiko) da me vidiš".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.