Megan Markl otkrivena: Odrekla se Harija i ide dalje sama

Izvor: B92, 21.Nov.2023, 16:50

Megan Markl otkrivena: "Odrekla se Harija i ide dalje sama"

Megan Markl se sve češće može videti u društvu holivudskih zvezda, i to nije slučajno.

Stručnjak za odnose s javnošću iz Velike Britanije Mark Borkovski tvrdi da su ovo tajni planovi vojvotkinje od Saseksa. Ljudi iz sveta šou-biznisa razumeju njene poruke.

Na nedavnom događaju koji priređuje magazin Varajeti (Variety) pod nazivom Snaga žena (Power of Women) Megan Markl se pojavila bez supruga princa Harija, ali je zato napomenula da ona i njen muž spremaju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nove projekte i da jedva čekaju da to i ozvaniče.

"To je taktika i Megan Markl ponovo naglašava tu stalnu potrebu za priznanjem i, što je još važnije, povezanost sa aktivnostima koja donose novac", tvrdi Borkovski.

Megan Markl bila je na pomenutom događaju u društvu Opre Vinfri i Leonarda Dikaprija. Sedela je sa predstavnikom Univerzala, koji vodi njihov filmski i TV posao, pre nego što je pozirala sa bivšim Spilbergovim štićenikom i producentom koji sada pomaže u vođenju organizacije koja stoji iza dodele Oskara.

Zauzela je mesto za stolom u centralnom delu prostorije, u njenoj blizini nalazio se Leonardo Dikaprio, a nadomak nje i čuveni agent Bred Slejter, koji je sarađivao sa Benom Aflekom, Dvejnom Džonsonom, pa i s njenom prijateljicom Serenom Vilijams.

PR guru kaže da je to deo jasnog plana koji stručnjaci za PR koriste decenijama – skretanje pažnje na sebe kako bi došlo do novih angažmana u Holivudu. Borkovski smatra da Megan Markl želi da se vrati glumi, iako je njen portparol nedavno izjavio da to nije istina.

"Očigledno je vreme za ponovno pokretanje brenda Saseks, a njen solo nastup dovoljno govori o smeru u kojem se sve odvija. Prošla godina nije bila sjajna za njih. Direktorima studija nije važno jeste li vojvotkinja ili domar, radi se o suštini, a Arčevel fondaciji treba novi hit", izjavio je još jedan PR stručnak Erik Šifer. Dodao je da su se Megan i Hari dopali Amerikancima, ali da se sve promenilo, jer SAD ne vole "jadnike".

"Volimo stav kojim se može učiniti, a to je ono što je Megan pokazala prošle nedelje. Došla je na crveni tepih kao profesionalac i bila je aktivna. Uveren sam da se ovde radi o pozicioniranju nje kao nezavisne, moćne žene koja postoji sama po sebi, a ne samo kao nekoga ko je poznat po tome što se udao za princa", napomenuo je i poručio da je njen nastup bio isplaniran do detalja:

"Profesionalno, čini se da se odriče Harija i ide sama", piše Dejli mejl (Daily mail). Odricanje se tiče javnih nastupa a i ranije se pričalo da će njena karijera krenuti u tom pravcu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.