Megan Foks objavila nage fotografije, prete joj sankcije FOTO

Izvor: B92, 19.Jul.2023, 17:19

Megan Foks objavila nage fotografije, prete joj sankcije FOTO

Glumica Megan Foks ne prestaje da objavljuje atraktivne fotografije na Instagramu, a poslednjom objavom je ugrozila postojanje svog naloga na Instagramu.

Nedavno izdanje 37-godišnje glumice izazvalo je pravu pometnju na mrežama, jer je Foksova objavila, pa skoro nage fotografije. Preciznije rečeno, pripijena mokra haljina pokazala je skoro sve delove tela, a strani mediji već uveliko spekulišu o potencijalnim sankcijama njenog Instagram profila.

Bilo kako bilo, lepa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << glumica je ovim potezom uspela da obraduje svoje mnogobrojne fanove, a oni su svoje zadovoljstvo izrazili i u komentarima.

"Prelepa", "najlepša žena na svetu", "Kako može neko da prevari Megan Foks", samo su neki od komentara.

Fotografije možete pogledati OVDE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.