Majka ne želi da ukloni vaške iz glave svog deteta: Razlog jeziv

Izvor: B92, 11.Avg.2023, 21:27

Majka ne želi da ukloni vaške iz glave svog deteta: Razlog jeziv

Većina ljudi, kada im dete dobije vaške, očajnički traže razne metode da ih što pre ubiju, ali jedna mama iz Australije je zauzela potpuno suprotan pristup i uopšte ne želi da naudi tim uljezima. A njeno objašnjenje je bizarno. Naime, kako je na forumu podelila njena komšinica, žena ne želi da ukloni vaške sa ćerkine glave jer je veganka – a vegani ne ubijaju živa bića.

Ona objašnjava: "Moja sedmogodišnja ćerka je najbolja drugarica sa devojčicom iz kraja, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << čija je porodica veganska. To je ok, poštujemo njihov izbor... Moj problem je što je nedavno ovo inače divno dete bilo u našoj kući i besno se češalo, a ja sam otkrila da joj je kosa puna vaški."

Nakon što je devojčicinoj majci spomenula gnjide, majka je rekla da je svesna, ali da ne želi da im naudi jer vegani ne ubijaju živa bića.

"Rekla mi je da je devojčicu češljala u bašti gde su vaške imale najveće šanse da prežive", nastavila je zabrinuta majka.

"Bila sam u potpunom šoku".

Zatim je pitala druge korisnike za savet šta bi sada trebalo da radi: "Ne želim da razdvajam decu, ali nema šanse da "češljanje u bašti" uspe (industrijski pesticid jedva da radi) i ne želim svoju ćerku da bude pokrivena štetočinama'.

Savetnik je odgovorio da je ova majka licemerka i da je ona zapravo "čudovište koje vaške osuđuje na sporu i bolnu smrt jer ne bi mogle da prežive u bašti." Tada je u šali savetovala ženi da uzme stvari u svoje ruke i da uredi kupatilo kao da se igraju frizera i da detetu sama ukloni vaške. Međutim, upozorila je da bi to moglo uznemiriti drugu mamu ako sazna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.