MUŠKARCI PRIZNALI: Ovo je pravi trenutak da kažemo VOLIM TE

Izvor: NaDlanu.com, 24.Jan.2016, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUŠKARCI PRIZNALI: Ovo je pravi trenutak da kažemo "VOLIM TE"

Znate li kada je pravi trenutak za :Volim te? Iako većina osoba oseća ovu snažnu emociju, mnogi se stide izreći je prvi u vezi

Internet stranica i servis za upoznavanje ljubavnih partnera Match sprovela je studiju nad 2.000 muškaraca i žena u Velikoj Britaniji. Glavni im je cilj bio otkriti ljubavne navike parova, a posebno istražiti pravo vreme za preduzimanje nekih ključnih koraka u vezi koje svi prolaze.

Većina ispitanika priznala je da čekaju pet meseci >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << pre nego što drugoj strani kažu 'Volim te' po prvi put. To je otprilike isti vremenski period nakon kojih su spremni objaviti svetu kako su u srećnoj vezi, pa ih upoznaju sa svojim najbližim prijateljima.

Iako čekaju na izjavljivanje nežnih osećanja, ista studija je pokazala da se trećina ispitanika u prvi seksualni odnos upuštaju do dve nedelje nakon upoznavanja, dok se prvo držanje ruke u 34 posto slučajeva dogodi tek nakon prvog seksa.

Istraživanje Matcha otkrilo je da se većina parova veri nakon dve godine veze, ženi nakon tri godine, i postaju roditelji nakon četiri godina zajedničke ljubavi.

Izvor: nadlanu

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.