Lord najavila povlačenje sa muzičke scene (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 07.Maj.2018, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lord najavila povlačenje sa muzičke scene (VIDEO)

Uprkos velikoj slavi i popularnosti, pevačica Lord najavila je povlačenje sa javne scene.

Novozelandska zvezda Lord, koja se proslavila muzičkim hitom "Royals" iz 2013, obrisala je gotovo sve objave sa svog Instagram profila, sem tri veoma misteriozne fotografije.



Upravo zbog toga mnogi su pomislili da je reč o nekom projektu, ali je nažalost >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << mnogih njenih obožavatelja, pop zvezda ipak rešila da se povuče iz javnog života.

"Ovih dana razmišljam o Dejvidu Bouviju i Prinsu, o načinu na koji u današnje vreme društvene mreže čine zvezde previše dostupnim, umesto da oko njihovih života postoji određena aura, ne baš nedodirljivosti, nego barem neki vid enigmatičnosti", rekla je Lord, i objasnila da će se u narednom periodu posveti sebi i pronalasku "pojedinih odgovora za kojima traga" već neko vreme.

Podsetimo, mlada pop pevačica je pre nekoliko godina napravila medijsku pauzu, pa nismo imali priliku da je vidimo na crvenim tepisima, kao ni u najgledanijim tv emisijama.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.