»Ljubi ga majka«: Šta danas radi Boba iz »Ludih godina«?

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Jun.2015, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

»Ljubi ga majka«: Šta danas radi Boba iz »Ludih godina«?

BEOGRAD - Vladimira Petrovića svi pamte kao Bobu iz popularnih filmova "Lude godine", "Kakav deda, takav unuk", "Idi mi, dođi mi", iz davnih osamdesetih.

Ipak, on se danas bavi drugačijim poslom.

"Imam reklamnu agenciju i tim se poslom bavim već godinama. Razne smo reklame pravili. Srećno sam oženjen, imam dvoje dece, sina Igora i kćerku Anu. Oboje su završili fakultete, u braku su oboje i pre tri meseca sam postao deda. Moj sin mi je podario unuka koji se zove Jere >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << i upravo uživam s njim", rekao je za "Blic" i priznao da ga trenutno ništa ne interesuje osim unuka.

"Ja nemam prilike da često uživam u njegovom društvu zato što moj sin i snaha žive u Zagrebu, ali sada su u Beogradu i provodimo lepe trenutke zajedno", kaže Petrović.

Glumac je ranije izjavio da se ne kaje što nije ostao u svijetu glume i da je srećan izborom koji je napravio.

"Nisam siguran da bi to bio posao koji bi me ispunjavao. U suštini, ja sam svoj hobi pretvorio u glavno zanimanje pa tako radim ono što volim. Ne vidim sebe u tom svijetu", rekao je Boba iz "Žikine dinastije".

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.