Ljubavno pismo zakasnilo 53 godine

Izvor: B92, 15.Jul.2011, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubavno pismo zakasnilo 53 godine

Pismo u kojem se jedna američka studentkinja iz Pensilvanije zaklinje dečku na "večnu ljubav" konačno je stiglo na naznačenu adresu, ali sa 53 godine zakašnjenja.

Ljubavna poruka, napisana još 1958. godine zasad čeka u pošti Kalifornijskog univerziteta, jer zvaničnici i dalje pokušavaju da stupe u kontakt s osobom kojoj je ona bila namenjena, izvesnim Klarkom Murom koji sada ima oko 70 godina i živi u drugoj državi.

Pismo, poslato iz Pitsburga 20. februara >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 1958. stiglo je u univerzitetsku poštu prošle sedmice, izjavila je Rojtersu predstavnica univerziteta Kristin Kindl. "Niko ne zna zašto mu je trebalo toliko vremena", kazala je ona.

Pismo, adresirano Klarku Muru, tada studentu prve godine, osim povratne adrese ne sadrži mnogo informacija o osobi koja se potpisala sa "Zauvek tvoja, Voni".

"To je tip pisma koje devojke i dan danas šalju dečku koji je otišao na studije", rekla je Kindl, navodeći deo u kojem Voni poručuje voljenom da joj "nedostaje više nego ikada" i moli ga da joj "što pre odgovori".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.