Lindsi Lohan osuđena na zatvorsku kaznu

Izvor: B92, 23.Apr.2011, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lindsi Lohan osuđena na zatvorsku kaznu

Glumica Lindsi Lohan osuđena je na 120 dana zatvora zbog kršenja uslovne slobode krađom ogrlice vredne 2.500 dolara, javili su mediji.

Glumica je nekoliko sati po izricanju presude puštena iz zatvora uz kauciju od 75.000 dolara, a njen advokat je rekao da će se žaliti na presudu.

Sudija Stefani Sotner saopštila je juče da je glumica time što je ukrala ogrlicu upropastila drugu šansu dobijenu posle serije kazni zbog vožnje u pijanom stanju.

Lohanovoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je osim zatvorske određena i kazna od 480 sati društveno-korisnog rada, uključujući rad u skloništu za žene.

Sudija Sotner je rekla da bi rad u skloništu mogao da pokaže Lohanovoj ''kako žive žene kojima zaista nešto treba''.

Glumica je prethodnih godina imala više problema sa zakonom i nekoliko puta je osuđivana na zatvorsku kaznu i odvikavanje od bolesti zavisnosti.

Ranije ove sedmice je saopšteno da je glumica dobila ulogu u filmu o mafijašu Džonu Gotiju i za sada se ne zna da li će presuda uticati na njen dalji angažman.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.