Lijam Nison priznao: Otkrio sam svešteniku da se diram VIDEO

Izvor: B92, 26.Avg.2023, 21:05

Lijam Nison priznao: "Otkrio sam svešteniku da se diram" VIDEO

Lijam Nison prisetio se svešenika koji ga je posramio tokom ispovesti dok je bio tinejdžer, te je otkrio da je to bio razlog zbog kojeg je prestao da se ispoveda.

Nison je gostovao u podcastu Konana O'Briena i, između ostalog, progovorio je o svom katoličkom odgoju. Prisetio se događaja kad je imao 15 godina i kad je jedan afrički misionar posetio njegovu crkvu u Irskoj.

"Bio je to sjajan događaj kad biste imali misionara u poseti iz Afrike. Bio bi tamo nedelju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dana, a mi bismo svake večeri išli na misu. I kao ministrant, ja bih služio na misi. Velika stvar je bila ispovedati se kod njega", započeo je glumac.

"Došao sam na ispovest. U to vreme sam se tek počeo da učim o samozadovoljavanju... I sećam se da sam tražio prikladnu reč za to, da objasnim, i pronašao sam 'masturbacija', to mi se činilo dovoljno bezazlenom rečju", ispričao je.

Svešteniku je zatim počeo da priznaje stvari poput svađe sa mamom ili svađe sa sestrom pre nego što je konačno priznao da masturbira.

Nakon toga je, tvrdi glumac, sveštenik počeo da viče na njega .

"Vikao je - šta si rekao da radiš?! Govorio je stvari poput: 'Trava će ti izrasti preko dlana pre nego što napuniš 21! Prestani s tom zlom praksom!' Samo sam razmišljao o onim starim ženama koje su sedele ispred ispovedaonice i sigurno sve čule. To je bio zadnji put da sam otišao na ispovest", otkrio je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.