Lepotica histerično plakala i vrištala: Razvod godine dobio nov obrt

Izvor: B92, 10.Avg.2016, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepotica histerično plakala i vrištala: Razvod godine dobio nov obrt

Skandal u advokatskoj kancelariji.

Kako navode strani mediji, razvod Amber Herd i Džonija Depa dobio je nov epilog. Nakon batina koje je navodno dobila od Depa i tužbe koju je podnela, glumica sada odbija da svedoči protiv glumca.

Ona je, kako navode mediji, doživela napad histerije u advokatskoj kancelariji slavnog glumca. Plakala je i vrištala i navodno nije ni htela da uđe unutra.

Pravni dokumenti koje su strani mediji dobili na uvid potvrđuju da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Amber odbila da svedoči, iako je u kancelariji Džonijeve advokatice Lore Vaser bila od podneva do devet uveče, kao i da je odbila da preda dokumente koje je advokatica od nje tražila.

Tim Džonija Depa sada traži da se optužba za nasilje u porodici koju je glumica podnela protiv Depa bude odbačena, ili će zahtevati da glumici bude zabranjeno da svedoči kada slučaj ode na sud sledećeg meseca.

Amber je na zakazano saslušanje došla sa dva sata zakašnjenja. Osim što je plakala, ona se, kako navode izvori i histerično smejala.

Mediji su juče objavili i da je Džoni predao listu od preko 20 svedoka koji će potvrditi da Amber laže da ju je tukao. Među njima su dvojica policajaca koji su došli u njihov stan u noći kada je glumac navodno udario svoju suprugu, kao i dvojica pripadnika obezbeđenja iz njihove zgrade koji tvrde da na Amber nikada nisu videli nikakve modrice.

Inače, Amber je zahtev za razvod braka koji je trajao 15 meseci podnela 25. maja, a dva dana kasnije i zahtev za zabranu prilaska. U javnosti se pojavila u modricama za koje je tvrdila da joj je naneo sada već bivši partner.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.