Lepa na slavnu sestru: Za nju kažu da je buduća it devojka

Izvor: B92, 29.Nov.2016, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa na slavnu sestru: Za nju kažu da je buduća "it" devojka

Ovu lepu Francuskinju nazivaju novom „it“ devojkom jer su pred njom sigurno brojni poslovni aranžmani.

Ukoliko pratite modnu scenu onda ste sigurno nekada videli ovo lepo lice koje reklamira torbice prestižnog brenda Chloe.

Ona je Meri Endži Kasta, ima 26 godina i bavi se manekenstvom i glumom. Poznata je kao mlađa sestra manekenke Leticije Kaste, a primećuje se i neverovatna sličnost među njima.

Budući da je krasi graciozna lepota, mnogi je nazivaju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << „it“ devojkom jer su pred njom mnogi poslovni angažmani.

Meri Endži se pojavila u nekoliko francuskih filmova, a studirala je dizajn u Parizu.

Leticija Kasta (38) važi za jednu od najlepših i najatraktivnijih žena na svetu. Ova francuska lepotica i manekenka je tokom dugogodišnje karijere snimila brojne editorijale za razne vodeće časopise, ali i za mnoge modne brendove, i svojim seksepilom je ostavljala bez daha.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Lijepa na slavnu sestru: Za nju kažu da je buduća "it" djevojka

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Nov.2016

Ovu lijepu Francuskinju nazivaju novom „it“ djevojkom jer su pred njom sigurno brojni poslovni aranžmani...Ukoliko pratite modnu scenu onda ste sigurno nekada vidjeli ovo lijepo lice koje reklamira torbice prestižnog brenda Chloe...Ona je Mari Endži Kasta, ima 26 godina i bavi se manekenstvom...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.