Izvor: Nezavisne Novine, 17.Feb.2016, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lakiranje noktiju nikada nije bilo lakše (FOTO)

Koliko puta vam se desilo da zavaljene na krevetu ili sofi želite da nalakirate nokte, a da pri tom morate voditi računa da se sadržaj flašice ne prosipa.

Naravno, sve znamo kako se to završi – nakon bezuspješnog balansiranja flašice, lak se našao na odjeći ili u gorem slučaju proliven po laptopu i krevetu, zato većina djevojaka vrlo brzo odustane i lakiranje noktiju nastavi za stolom.

Konačno, stiglo je rješenje za ovaj problem! Upoznajte Tweexy koji vam >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << omogućava bezbjedni manikir bez obzira na to gdje se nalazite. Revolucionarni proizvod izum je mladog para iz Južne Karoline koji je želio da olakša ženama svakodnevne beauty rutine. Nakon ispitivanja i dvogodišnjeg usavršavanja, držač za lak ugledao je svjetlo dana. Tweexy dolazi u veselim bojama – jarkopink, nežnoj mint i intenzivnoj plavoj i neodoljivo podsjeća na lizalice u obliku prstena koje smo svi voljeli u detinjstvu.

Jednostavnog dizajna i izliven u jednom komadu od dugotrajnog silikona, ovaj “magični” držač sadrži dvostruke prstenove koje su meki i fleksibilni, te su prilagodljivi debljini svakog prsta. Na vrhu se nalazi stalak, tj. “kruna” kako su je Liz i Mark, tvorci proizvoda nazvali i upravo ona drži lak za nokte u uspravnom položaju bez bojazni da će doći do ispadanja ili izlivanja. Kruna je dizajnira u savršenoj veličini i obliku, tako da je prilagodljiva bilo kojoj od 250 bočica koje danas koriste prozvođači lakova širom svijeta.

Ne samo da drži stabilno lak – Tweexy omogućava da svježe nalakirani nokti ostanu lijepi. Naime, stiskom na dva gumena krila tzv. “squeeze-tabs” moći ćete jednostavno da skinete držač sa oba prsta i prebacite na drugu ruku, a da pri tom ne pokvarite manikir.

Sigurna sam da će ovaj malen, a praktičan prozvod vrlo brzo postati sastavni dio nesesera svake dame, a za sada ga možete nabaviti samo na internetu po cijeni od 15 dolara.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.