L. Gaga: Seks oduzima kreativnu energiju

Izvor: B92, 03.Avg.2010, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

L. Gaga: Seks oduzima kreativnu energiju

U septembarskom izdanju za „Veniti fer” pevačica je bez dlake na jeziku pričala o seksu, vezama, konzumiranju droge i tome kako je „dotakla dno”.

Kontroverzna Lejdi Gaga izjavila je za poznati magazin da izbegava seks jer se plaši da će joj umanjiti kreativnu energiju: „Imam čudan osećaj da bi partner sa kojim bih spavala mogao da mi oduzme kreativnost kroz vaginu."

Takođe, rekla je da nikome ne veruje i ne zna da li će ikada moći. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << „Ja sam večito usamljena. Sama sam i kad sam u vezama. To je moje umetničko stanje.

Privlače me loše veze. Pesma ’Bad Romance’(Loša romansa) ispituje da li ja jurim za takvom vrstom veze ili takvi muškarci mene nalaze. Sada apstiniram; nemam ni vremena da upoznam nekog".

Lejdi Gaga priznaje da je imala iskustva sa drogama i priseća se: „Bila sam potpuno psihički slomljena i prošla toliko toga."

Kada je „stigla do dna", umesto lečenja odlučila je da se vrati kući. „Nisam imala više kud, bila sam na ivici. Moja majka koja zna šta se desilo tog dana vrištala je tako jako u slušalicu da to nikada neću zaboraviti. ’Dolazim po tebe’, rekla mi je. Otišle smo do moje bake u Zapadnoj Virdžiniji.

Plakala sam i rekla da je moj život gotov, da nemam nade a tako sam naporno radila i znala sam da vredim. Šta ću sada? Rekla mi je:’Pustiću te da plačeš još par sati. I kada to vreme prođe, prestaćeš da plačeš, spakovaćeš se, vratićeš se u Njujork i razbićeš ih sve."

U intervjuu za septembarsko izdanje „Veniti Fera” pevačica je priznala da i danas ponekad uzme kokain. „Ali to je samo par puta godišnje”, rekla je i pozvala svoje fanove da to ipak ne čine. „Ne želim da moji obožavatelji ikada pomisle da je sjajno konzumirati droge. To je nizak pad i vodi u propast."

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.