Kupusijada u Mrčajevcima mogla bi sve skupo da košta VIDEO

Izvor: B92, 23.Sep.2020, 18:18

Kupusijada u Mrčajevcima mogla bi sve skupo da košta VIDEO

Deset ugostiteljskih objekata dobiće prekršajne prijave zbog nepoštovanja epidemioloških mera.

Lokalni ugostitelji, uprkos zabranama, ali i upozorenjima epidemiologa, organizovali su samoinicijativno u Mrčajevcima kod Čačka neformalnu kupusijadu, kojoj je u petak i subotu prisustvovalo više stotina ljudi, koji su svi redom kršili propisane mere zaštite.

U šumadijsku varošicu stalo je nekoliko stotina ljudi, mahom sa strane, dok su meštani Mrčajevaca sa nevericom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << posmatrali šta se dešava, a neki od njih su za Televiziju "Prva" kazali da su "drugi srušili sve što su oni poštovali".

Milorad Jevđović, idejni tvorac "Kupusijade", bio je protiv bilo kakvog masovnog okupljanja, a kako kaže, ovo će "sigurno sve da košta".

Kao i sve manifestacije, i "Kupusijada" je trebalo da bude odložena, a događaj je prijavljen nadležnim službama.

Igor Krivokapić, načelnik Uprave za inspekcijski nadzor grada Čačka, kaže da je za 10 objekata pisana prekršajna prijava.

Pogledajte video-materijal:

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.