Kralj Fotošopa nasmejao ceo svet

Izvor: B92, 15.Mar.2016, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kralj Fotošopa" nasmejao ceo svet

Zahvaljujući umeću obrade fotografija u Fotošopu i humoru, Džejms Fridmen postao je jedna od glavnih atrakcija na društvenim mrežama.

Fridmenu ljudi iz celog sveta šalju selfije sa zahtevima da ih poboljša, a on zahteve namerno izvrće tako da dobije duhovito rešenje.

Korisnica Hejli Džej, na primer, tražila je duge noge i dobila sledeće:

Ova korisnica tražila je anđela (eng. angel) sa krilima na stomaku, ali joj pravopis nije jača strana, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je na njenom stomaku osvanuo ugao (angle).

“Zdravo, Džejms! Možeš li da me isečeš i pošalješ na Majami Bič, gde ću biti okružen lepoticama? Mnogo ti hvala.”

“Ćao, Džejms. Možeš li da učiniš da moj otac gleda u drugom pravcu, ovako fotografija deluje suviše čudno! Hahahahaha, hvala!”

“Možeš li da popraviš tu ‘dasku’? Učini grudi većim i daj da pogledam. Živeli.”

“Zdravo, moje ime je Andrej i živim u Rusiji. Na fotografiji ležim na ruskoj plaži, a želeo bih da ležim na plaži u Americi.”

“Možeš li da mi dodaš trbušnjake kako bih mogao da obaram devojke s nogu?”

“Treba mi neko ko ume da koristi Fotošop. Možete li da me stavite u neki seksi bazen ili nešto tako?”

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.