Koliko često se kupate?

Izvor: OkRadio.rs, 23.Okt.2013, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koliko često se kupate?

Prema najnovijim sazanjima, tuširanje jednom nedeljno je sasvim dovoljno -Moramo se kupati, prljavštinu stresti. Nečistoća privlači rđu i bolesti – ovako nas je kad smo bili mali učio čika Jova Zmaj. Međutim, novi trend pod nazivom “Cleansing reduction” sve više uzima maha na Zapadu. Pobornici ovog životnog stila kupaju se najviše jednom nedeljno. List podseća da je svakodnevno tuširanje ušlo u modu tek u relativno skorije vreme i da se pre manje od jednog veka smatralo da se treba kupati najviše jednom u nedelju dana. Prvi koji su ovaj trend pozdravili su dermatolozi, koji podsećaju da čestim...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Dovoljno tuširanje jednom nedeljno?!

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Okt.2013, 09:00

Novi trend pod nazivom 'Klensing ridakšn' (smanjenje pranja) sve više uzima maha na zapadu, a pobornici ovog stila kupaju se najviše jednom nedeljno.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.