Koji je najčešći razlog za raskid veze?

Izvor: B92, 31.Mar.2015, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koji je najčešći razlog za raskid veze?

Statistike pokazuju da se kao razlog raskida veze ili razvoda braka najčešće pojavljuje nekontrolisana ljubomora. Naučite da kontrolišete ljubomoru kako ona ne bi pokvarila vaš odnos.

Nekontrolisana ljubomora je jedan od najčešćih razloga raskida veze i razvoda braka, pokazuje statistika. Ne dozvolite da "tračak sumnje" istisne najlepša osećanja i pokvari harmonične odnose, već naučite da kontrolišete ljubomoru.

Bivša devojka - Većina dama ima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "pik" na bivše devojke svog partnera, posebno na one koje u koje su bili zaljubljeni. Najbolje je da mu iskreno saopštite da vam smeta ako se suviše često sreće s njom. Nikako nemojte sa dotičnom da se obračunavate "iza njegovih leđa" ili da mu terate inat sa vašim bivšim.

Najbolja drugarica iz detinjstva - Mada ste svesni da između njih nikada nije bilo ništa, strepite da bi prikrivena oseđanja mogla da "ožive". Još kad čujete kako je u razgovoru on "podiže u oblake"... Ipak, ukoliko vam je partner posvećen, provodite mnogo lepih trenutaka zajedno i smejete se, nema razloga za brigu. Vi ste njegova stvarnost, a povremeno viđanje sa starom drugaricom i lepa reč o njoj ne znači da ima skrivene namere. Uostalom, nekada možete i svi zajedno da odete na piće.

Koleginica s posla - Svakodnevno na poslu, on je u društvu lepih i doteranih koleginica i zato teško podnosite njegova dežurstva. Pre nego što poludite od ljubomore, predložite mu da zajedno izađete s njegovim kolegama i koleginicama. Kada bolje upoznate "potencijalnu konkurenciju", znaćete da li imate osnova da sumnjate u partnera.

Slučajna prolaznica - Čim kroči na ulicu, vaš partner će svakako naići na mnogo lepih i zgodnih devojaka i apsurdno je da budete ljubomorni unapred. Ako ga "uhvatite" kako se smeška slučajnoj prolaznici ili se okreće za njom, ne znači da će da vas prevari čim mu se ukaže prilika. Umesto da mu pravite "pakao od života" zbog svake zgodne devojke na ulici, imajte više poverenja u njega, jer je od svih žena izabrao baš vas.

foto: flickr.com/suez92

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.