Ko je čovek koji je na internetu zamenio Hitlera?

Izvor: B92, 13.Mar.2015, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je čovek koji je na internetu zamenio Hitlera?

Ovaj čovek nije dizajner novih Eplovih proizvoda, ali ćete pronaći mnoge njegove video-snimke u kojima “govori” o MacBooku i drugim temama.

Učešće komičara Huana Hoje Borhe u jednoj emisiji nasmejalo je toliko korisnika interneta da je snimak njegovog gostovanja postao jedan od najčešće parodiranih video-materijala na internetu, koji preti da nadmaši i čuvenu scenu iz filma “Hitler, poslednji dani” (Der Untergang)

Borha, poznatiji kao El Risitas ili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kikotanje, postao je zvezda zahvaljujući neobičnom smehu.

Interesantna je činjenica da je Borha stekao svetsku slavu čak osam godina nakon što je u rodnoj Španiji dao intervjuu za program Ratones Coloraos.

Uprkos tome što u originalnom snimku priča ne toliko interesantnu priču o tome kako je obavljao svoj posao kao perač sudova, El Risitas je u parodiranim verzijama “komentator” popularnih igara, kao što su Destiny, Call of Duty: Advanced Warfare, Grand Theft Auto, Team Fortress 2 i The Order, najnovijih računara i pamernih telefona, političara i fudbalskih timova.

Neverovatno je to da su prvu kreativnu imitaciju na osnovu originalnog snimka napravila Muslimanska braća želeći da se narugaju egipatskom predsedniku El Sisiju. Ta verzija je prikupila 800.000 pregleda od marta prošle godine.

Sudeći po trenutnoj popularnosti, velike su šanse da je pred nama nova kreativna imitacija koja će pomračiti slavu čuvene “Hitlerove reakcije” iz filma “Hitler, poslednji dani”.

Samo je pitanje trenutka kada će neko napraviti kombinaciju: Hitler - El Risitas.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.