Klunijeva tašta nema problem s njegovom verom?

Izvor: B92, 09.Jul.2014, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klunijeva tašta nema problem s njegovom verom?

Američki glumac Džordž Kluni demantovao je danas informacije britanskih medija da ga njegova buduća tašta Barja Alamudin ne voli i da ne odobrava brak, iz verskih razloga.

Kluni je naveo da su to "netačne i neodgovorne informacije".

Glumac će se u septembru venčati s Britankom libanskog porekla Amal Alamudin, koja pripada verskoj zajednici druza, monoteističkoj religiji nastaloj od islama, koja je zastupljena u Libanu, Siriji, Izraelu i Jordanu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Dejli mejl" nedavno je pisao da Klunijevoj verenici preti ekskomunikacija, pošto će se udati za čoveka koji nije pripadnik njene vere.

"Pisati o verskim razlikama tamo gde ne postoje u najmanju ruku je neprikladno, neodgovorno, a može da bude i opasno", rekao je 53-godišnji Kluni, piše BBC.
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Stao u odbranu tašte: Džordž Kluni napao tabloid!

Izvor: Svet, 10.Jul.2014, 15:01

Džordž Kluni ima reputaciju dobrog momka ali kad je na tapet došla njegova buduća tašta, reagovao je žestoko! Tabloid Daily Mail objavio je kako Baria Alamudin, majka njegove verenice Amal Alamudin svima u Bejrutu govori da Džordž nije dobar izbor za njenu čerku. Glumac se zbog svega javosti...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.