Kit Harington: Bio sam premlad kad sam izgubio nevinost

Izvor: B92, 01.Feb.2017, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kit Harington: Bio sam premlad kad sam izgubio nevinost

Kit Harington, glumac koji u hit seriji “Igra prestola” (Game Of Thrones) igra Džona Snežnog, u novom intervjuu opisao je kako je izgubio nevinost.

Harington je za Elle Magazine opisao svoje prvo seksualno iskustvo.

“Moj prvi put bio je malo manje egzotičan u odnosu na Džona Snežnog”, rekao je glumac. “Bila je to tipična tinejdžerska stvar. Desilo se na žurci. Mislim da sam bio premlad za to. Devojka i ja smo želeli da se to desi. Ili se strpite i uradite >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << to na pravi način ili se zaletite i učinite to premladi”.

Iako glumac nije rekao koliko je godina imao kad je izgubio nevinost, na pitanje novinara da li je tada imao 13 godina, glumac je rekao: “Blizu si”.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Glumac priznao: Bio sam premlad kad sam izgubio nevinost

Izvor: Vesti-online.com, 02.Feb.2017, 00:20

Kit Harington, glumac koji u hit seriji "Igra prestola" (Game Of Thrones) igra Džona Snežnog, u novom intervjuu opisao je kako je izgubio nevinost...Harington je za magazin "El" opisao svoje prvo seksualno iskustvo...- Moj prvi put bio je malo manje egzotičan u odnosu na Džona Snežnog”, rekao...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.