Kim Kardašijan je ponovo trudna

Izvor: B92, 01.Jun.2015, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kim Kardašijan je ponovo trudna

Slavna starleta je ovu vest otkrila u najavi za novu epizodu za svoj rijaliti šou program "Keeping Up With the Kardashians“.

U tizeru koji je pušten 31. maja, Kim Kardašijan kaže, "Upravo sam dobila rezultate i trudna sam!“ Sjajan način da privuče gledaoce da pogledaju sledeću epizodu njenog rijalitija.

Inače, Kim se prvi put porodila pred kamerama. Pre dve godine je na svet donela ćerku Nort Vest. Njoj i njenom suprugu, reperu Kanje Vestu ovo će biti drugo dete.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kim i Kanje očekuju drugo dete

Izvor: Lepota i zdravlje, 01.Jun.2015

Nort je stigla neplanirano, ali za drugo dete Kim Kardašijan i Kanje Vest su se baš potrudili. Rijaliti zvezda pred kamerama je progovorila o svojim mukama o začeću, ali na sreću ipak je uspela da zatrudni usprkos svim mukama i veštačkoj oplodnji. Foto: Guliver/Getty Images Problematična...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.