Kevin Spejsi se vraća nakon brojnih skandala VIDEO

Izvor: B92, 25.Feb.2024, 09:02

Kevin Spejsi se vraća nakon brojnih skandala VIDEO

Kevin Spejsi će u martu predstaviti prvi film u kom je dobio glavnu ulogu, otkako je zbog niza skandala bio primoran da se povuče iz Holivuda.

Reč je o niskobudžetnom akcionom trileru pod nazivom "Peter Five Eight" reditelja Majkla Zaika Hala, u kom tumači lik plaćenog ubice, angažovanog da pronađe glamuroznu agentkinju nekretnina.

Hal je u nedavnom intervjuu izjavio da je Spejsi "savršen" za tu ulogu.

"Niko Pitera ne može da igra bolje od Spejsija. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ispostavlja se da je i Kevin takođe veliki poznavalac filma i da je razumeo mnoge reference i stilističke aluzije u scenariju", rekao je reditelj.

On je priznao da su diskusije producenata o tome da li treba dati šansu glumcu koji je bio optužen za seriju seksualnih prestupa, bile delikatne, ali je podsetio da je on na sudu oslobođen svih optužbi.

"Ma koliko nedostataka imao, ja vjerujem u pravni sistem", zaključio je Hal, prenosi 24sedam.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.