Kevin Spejsi sada dužan i producentima serije Kuća od karata

Izvor: B92, 05.Avg.2022, 08:26

Kevin Spejsi sada dužan i producentima serije "Kuća od karata"

Holivudski glumac Kevin Spejsi (62), dobitnik dva Oskara, moraće da plati skoro 31 milion dolara producentskoj kompaniji MRC koja ga je 2017. godine otpustila sa seta serije "Kuća od karata" zbog optužbi za seksualno zlostavljanje, odlučio je sud u SAD-u nakon što je odbijena njegova žalba.

Iz MRC-a su tužili Spejsija jer su njegovim otpuštanjem izgubili značajan prihod koji im je donosila serija koja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se bavila političkim spletkama u Vašingtonu.

Pre pet godina Spejsijeva karijera naglo je prekinuta zbog niza optužbi za seksualno zlostavljanje, pa su producenti morali uveliko da menjaju radnju šeste sezone "Kuće od karata". Sud je još 2020. godine dao za pravo producentskoj kući prosudivši kako je Spejsi svojim ponašanjem prekršio pravila ugovora, na šta se glumac žalio, ali je ta žalba odbijena.

Kevin Spejsi nakon optužbi za seksualno zlostavljanje poručio: "Dobrovoljno ću se prijaviti"

Spejsi je u Britaniji optužen za pet kaznenih dela koja su se dogodila između 2005. i 2013. godine - četiri tačke za seksualno zlostavljanje dodirivanjem i težu optužbu za navođenje osobe na seksualni čin bez pristanka. Prošlog meseca dogovoreno je kako će se suđenje održati 6. juna sledeće godine.

Spejsi poriče da je bilo koga seksualno uznemiravao.

Kevin Spejsi obišao Tuđmanov grob

Taj 62-godišnjak je osvojio Oskara za najboljeg glumca u "Američka lepota" i najboljeg sporednog glumca u "Dežurni krivci, a u seriji "Kuća od karata" tumačio je lik beskrupuloznog političara Frenka Andervuda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kevin Spacey otpušten i mora da plati 31 milion dolara zbog toga

Izvor: Domino Magazin, 05.Avg.2022

Glumac Kevin Spacey moraće da plati gotovo 31 milion dolara producentskoj kući MRC koja ga je 2017. godine otpustila iz serije Kuća od karata zbog optužbi za seksualno zlostavljanje, odlučio je sud u SAD nakon što je odbijena njegova žalba. Iz MRC-a su tužili Spejsija jer su njegovim otpuštanjem...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.