Kesić o napadu na romsko dete: Pun mi je kufer... (VIDEO)

Izvor: B92, 18.Jun.2017, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kesić o napadu na romsko dete: Pun mi je kufer... (VIDEO)

U poslednjoj epizodi "24 minuta" za ovu sezonu Zoran Kesić i njuzovci osvrnuli su se i na slučaj napada na romsko dete u školi samo zato što je držao srpsku zastavu.

"Srpske mlade patriote, takozvani Srbenjugend, ponovo su na najlepši mogući način demonstrirale ljubav prema otadžbini", naveo je Zoran Kesić.

Kako kaže, i dalje ima primera koji pokazuju da mlade generacije nisu izgubljene, koji vole svoju zemlju, grb, himnu, zastavu i koji su spremni da se bore >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za svoju zemlju:

"I to ne samo za tastaturom, na vajberu, snepčetu i ostalim instragramima, već na ulici, ispred škole, hrabro, koliko god da je neprijatelj brojniji od njih".

Početkom nedelje u blizini Osnovne škole "Karađorđe" na Voždovcu, tokom velikog odmora, učenici osmog razreda napali su dečaka romske nacionalne manjine samo zato što je držao srpsku zastavu u ruci. Rekli su mu da ne sme da je nosi i pretukli ga.

"Tako je bre! Neće više romska ruka srpsku zastavu držati", kaže Kesić. "Odakle uopšte Romu ideja da drži srpsku zastavu. Šta je hteo, da se integriše? Zna se kako se to radi – uzme trubu i svira Đurđevdan".

Kesić se potom uozbiljio i naveo čega mu je sve "pun kufer", a kako to izgleda pogledajte u video prilogu:

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kesić o napadu na romsko dete: Pun mi je kufer...

Izvor: Vesti-online.com, 18.Jun.2017

U poslednjoj epizodi "24 minuta" za ovu sezonu Zoran Kesić i njuzovci osvrnuli su se i na slučaj napada na romsko dete u školi samo zato što je držao srpsku zastavu...- Srpske mlade patriote, takozvani Srbenjugend, ponovo su na najlepši mogući način demonstrirale ljubav prema otadžbini - naveo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.