Kao puma: Naša atletičarka zaista ima neverovatno telo

Izvor: B92, 24.Jan.2016, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kao puma: Naša atletičarka zaista ima neverovatno telo

Svaki mišić na telu kao da joj je nacrtan!

Ivana Španović je okačila fotografiju kojoj je poručila koliko se raduje početku sezone, a mi nismo mogli, a da ne primetimo, njeno izvajano telo. Ona ima pravo sportsko telo, iako mnogi komentarišu da je previše mišićava.

Ipak, ti mišići su nas odveli do zlata na Evropskom prvenstvu u Pragu i bronze na Svetskom prvenstvu u Pekingu, Ivana je zasluženo ponela priznanje najbolje sportistkinje Srbije u izboru Olimpijskog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << komiteta. Sama kaže da je privilegija biti najbolja u godini (2015.) koja je bila sjajna za srpske sportiste.

„Osećam se fenomenalno kao najbolja sportistkinja. Posebno jer je za mene to bila fantastična godina, a srpski sportisti su ostvarili sjajne rezultati. U takvoj konkurenciji sam ponosna na sebe jer sam bila najbolja među najboljima“.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.