Kanje Vest lansirao majicu za konzervativce

Izvor: B92, 29.Okt.2018, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kanje Vest lansirao majicu za konzervativce

Poznati američki reper Kanje Vest dizajnirao je novu liniju odeće za konzervativce čime želi da ohrabri Afroamerikance da napuste demokratsku partiju.

On će da sarađuje sa jutjub zvezdom Kendis Ovens koja je pokrenula kampanju pod nazivom "Blexit".

"Drago mi je što će ovaj kreativni logo i ove boje krasiti majice i kampanju", rekla je Ovens.

Vest je napravio dva dizajna za odeću. Na jednom piše "We free" a iznad je obris čoveka s raširenim rukama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i nogama, a drugi dizajn jednostavno sadrži samo naziv kampanje "Blexit".

Ovens je takođe rekla da je Kanje Vest otvorio konverzaciju koju je Amerika već dugo trebalo da pokrene.

Vest je inače velika podrška Trampu još od izbora 2016. godine. Nedavno ga je posetio u Beloj kući. Prilikom posete nosio je kačket s natpisom "Učinimo Ameriku ponovo velikom!", te ga je opisao kao kačket za superheroja.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kanje Vest dizajnirao majicu za republikance

Izvor: Vesti-online.com, 30.Okt.2018, 10:40

Popularni američki reper Kanje Vest, koji podržava predsednika Donalda Trampa, dizajnirao je odeću za kampanju konzervativaca kojom ohrabruje Afroamerikance da napuste demokratsku partiju...Kako navodi britanski Gardijan, Vest će da sarađuje sa jutjub zvezdom Kendis Ovens koja je pokrenula kampanju...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.