Kako ste se proveli u novogodišnjoj noći? ANKETA

Izvor: B92, 01.Jan.2024, 15:32

Kako ste se proveli u novogodišnjoj noći? ANKETA

Poznato pitanje "Gde ćeš za Novu godinu?" mogli smo da čujemo mesecima unazad. Neki su provod u najluđoj noći planirali nedeljama, dok neki nisu ni slavili Novu godinu.

Nova godina mogla je da se proslavi na više načina. U gradovima i na planinama nastupali su brojni izvođači, tako da su neki Novu godinu proveli na koncertima na trgovima u Srbiji i u regionu.

Neki su se odlučili da Novu godinu proslave u klubovima ili restoranima, dok su drugi bili raspoloženiji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za kućne žurke sa svojim prijateljima. Ima i onih koji su se odlučili da putuju za praznike, kao i onih koji su Novu godinu proslavili u krugu porodice.

Međutim, postoje i oni koji Novoj godini ne pridaju poseban značaj i provode je kao i svaku drugu noć. Neki slave tek Srpsku Novu godinu, dok drugi uvažavaju samo Božić.

Ne sumnjamo da zabave, pića i muzike nije manjkalo, ali svejedno nas zanima kako ste vi proveli novogodišnju noć?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.