Izvor: Domino Magazin, 19.Mar.2024, 11:22

Kako se zaštititi od veštačke inteligencije

Kako se zaštititi od prevara veštačke inteligencije je jedno od gorućih pitanja našeg vremena. Brojne su malveracije koje vam otežavaju posao. Ako ste nepažljivi mogu vam ukrasti lične podatke, naloge koji su vam bitni za posao ili vas špijunirati, mogu koristiti lažne glasovne snimke da vam iznude novac za vaše najbliže ili poslovne prijatelje. Bezbroj […] The post Kako se zaštititi od veštačke inteligencije appeared first on Domino Magazin Srbija.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Bespoke ekosistem – Savremeni dom u znaku veštačke inteligencije

Izvor: Domino Magazin, 19.Mar.2024

Izbor kućnih aparata nije lak zadatak. Treba obratiti pažnju na brojne detalje, počev od funkcionalnosti, pa sve do samog dizajna koji bi se savršeno uklopio u vaš enterijer. Međutim, baš kao i mobilnim telefonima, veštačka inteligencija sada pomaže i u radu kućnih uređaja. A objasnićemo...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.