Kako će se zvati drugo dete Kim Kardašijan?

Izvor: B92, 01.Jun.2015, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako će se zvati drugo dete Kim Kardašijan?

Poznati svojoj deci uglavnom daju neobična imena, a za takvo su se odlučili i Kanje Vest i Kim Kardašijan.

Oni su svojoj ćerkici dali ime Nort Vest (u prevodu “Sever Zapad”), a od kako je objavljeno da čekaju i drugo dete, otvorene su kladionice o tome kako će se zvati nova beba.

Prema proceni Betfaira, najveće šanse imaju imena Saut (“Jug”), Ist (“Istok”) i Vest (“Zapad”). Najveće šanse za srednje ime imaju Mid, Džunior i Donda (ime pokojne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vestove majke).

“Par o kom se najviše priča na svetu objavio je da čeka drugu bebu i opklade već pristižu”, kaže Kormak Douling iz Betfaira.

“Ovo je sasvim drugačija igra u odnosu na kraljevsku bebu, budući da se ne zna u kom pravcu će roditelji ići dok budu birali ime. Najniža kvota je na imena strana sveta”.

Neka od predloženih imena su i Flauer, Kimi, Opra, Kris, Karma, Kenija, Kej i Kjoto.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.