Još imate vremena za odabir najbolje serije

Izvor: B92, 21.Dec.2013, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još imate vremena za odabir najbolje serije

U nedelji od 9. do 13. decembra, televizija B92 svako veče je premijerno prikazivala po jednu epizodu pet svetskih serijskih hitova, a gledaoci su, već od ponedeljka, glasali za svoje favorite, od kojih će pobediti 2, koja će se prikazivati od ponedeljka 23. decembra.

U slučaju da ste propustili neku od serija, imate priliku da to nadoknadite! U subotu 21. decembra u terminima 13h, 14h i 15h i u nedelju 22. decembra u terminima 14h i 15h, repriziraćemo sve kandidate, a >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << glasanje za favorite otvoreno je do večeri 22. decembra.

Pred vama je raznovrstan i luksuzan izbor koji uključuje najaktuelnije svetske hitove. ”Grad otpora" (opcija A) - futurističku i distopijsku priču o ocu koji je usvojio ćerku sa druge planete; ”Nikitu” (opcija B) - nastavak priče o kultnoj heroini koja se bori protiv nepravednog sistema; ”Dva lica pravde” (opcija C) - sa dvojicom advokata koji su na vrlo različite načine dospeli na sam vrh poslovnog uspeha; ”Stalnu metu” (opcija D) - detektivski duo koji uz pomoć nove mašine pokušava da spreči zločine i ”Alkatraz” (opcija E) - sa zatvorenicima koji su iz prošlosti misteriozno doputovali u moderno doba.

Da biste glasali za svog favorita, potrebno je samo da pošaljete njegovu oznaku na 9292!

U ponedeljak 23. decembra biće poznata imena pobedničkih serija!

Za više informacija posetite www.b92.net/tv/serije.

Zajedno biramo dve najbolje svetske serije! from B92 on Vimeo.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.