Izvor: Domino Magazin, 16.Okt.2019, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jennifer Aniston napravila Instagram nalog i prvom fotkom oduševila sve

Jennifer Aniston je napravila Instagram nalog. I prvom fotkom oduševila sve. A posebno fanove Prijatelja. “Sada smo prijatelji i na Instagramu. Zdravo, Instagram”, napisala je 50-godišnja glumica uz fotku na kojoj pozira sa svim kolegama iz kultne serije. Fotka je za sat vremena skupila preko 400.000 lajkova, a Jennifer već ima 6.8 miliona pratilaca. https://www.instagram.com/p/B3o8vWDhlOh/ The post Jennifer Aniston napravila Instagram nalog i prvom fotkom oduševila sve appeared first on Domino.

Nastavak na Domino Magazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jennifer Aniston srušila Instagram prvom fotografijom

Izvor: Tracara.com, 16.Okt.2019

Jennifer Aniston dugo je bila u grupi onih koji su odbijali da naprave nalog na Instagramu, ali napokon je poklekla. Simbolično, glumica je rešila da prva fotografija bude selfi sa kolegama iz serije Prijatelji, sa kojima je prošle nedelje bila na večeri. Fotografija je za manje od 24 sata prikupila...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.