JEDVA PUNOLETNA PROSTITUTKA: Spavala sam sa više desetina srpskih političara

Izvor: NaDlanu.com, 04.Maj.2016, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEDVA PUNOLETNA PROSTITUTKA: Spavala sam sa više desetina srpskih političara

Iako su znali da jedva punoletna, mnogi aktuelni političari spavali su sa Beograđankom M.K. (19).

Najstarijim zanatom počela je da se bavi još u trećoj godini srednje škole. U posao je ušla preko drugaricine sestre. Tada nije imala razvijenu svest da se bavi prostitucijom, već je uživala u seksu sa starijima a zauzvrat dobijala poklone, ponekad i novac.

- Ne spavam sa svakim. Ako mi se baš ne svidi, ako je baš mator ili debeo, ljubazno mu se zahvalim posle >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << pića i odem kući - kaže M.K. Za portal Nadlanu.com. - Ne vodim evidenciju s koliko muškaraca sam bila. Sigurno ih je bilo 80-ak. Možda i više. Vodim higijenu i ne spavam sa sumnjivim tipovima. Političare oslovljavam sa “tatice”. S prvim sam bila pre dve godine. Visoko je rangiran u svojoj stranci, mislim da je bio i na nekoj državnoj funkciji. I dalje smo u kontaktu. Iako bi se mislilo da se kriju od javnosti i da se sve dešava u četiri zida, s nekim politilčarima sam izlazila u restorane i klubove potpuno normalno. Njih tamo niko ne slika. Znaju da su došli s klinkama koje im nisu ćerke i niko ništa ne pita. Jedan stariji mi se stalno jada kako mu je teško. Više vremena provedemo u priči nego u seksu. Svi su na nekim tabletama, najčešće cijalis, mada to retko koji prizna. Nekada im ni tablete ne pomažu jer piju neumereno. Ali daleko su veća gospoda od fudbalera i ljudi sa estrade. I kad ne urade ništa, uvek ostave novac, donesu poklon. Samo prošlog meseca sam dobila četiri nova mobilna telefona vredna 1000 evra. Ima i onih s kojima sam se intezivno vezala. Znam kad su rođendani njihove dece, supruge, kad imaju krizu na poslu, kad pate od nesanice... Možda jednog dana napišem memoare, ali ne pod svojim imenom kao Ćićolina. To mi ne pada na pamet. Iako živim burno, želim da se ostvarim kao majka, a pre toga završim fakultet koji sam upisala prošle godine. Sad imam 19 i nikad više.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.