Izraelska OnlyFans zvezda na prvoj liniji fronta u borbi protiv Hamasa: Uništićemo ih FOTO

Izvor: B92, 12.Okt.2023, 21:51

Izraelska OnlyFans zvezda na prvoj liniji fronta u borbi protiv Hamasa: "Uništićemo ih" FOTO

OnlyFans model Natalia Fadev se, kako javljaju svetski mediji, odazvala pozivu izraelskih odbrambenih snaga i pridružila se vojsci u jeku sukoba.

Mlada žena, koja je do pre samo nedelju dana delila svoje slike na kojima je oskudno odevena, napravila je presedan, pa je pre nekoliko dana objavila fotografije i video snimke rata koji sada besni između Izraela i Hamasa, ostavljajući hiljade mrtvih i ranjenih na obe strane.

"Nema ništa da doprinese čovečanstvu. Moramo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da ih izbrišemo, uništimo", tvrdi Natalija.

Prema rečima Natalije, videla je stvari koje je drže budnom noću. "Užasne stvari se dešavaju, čujemo priče slične onima koji su preživeli holokaust", kaže ona u svojim nedavnim objavama.

Dok se približavala linijama fronta, postavila je selfi na sa svojim punim timom Izraelskih odbrambenih snaga, uz poruku u kojoj je napisala: "Ovo nije rat, ovo je zločin protiv čovečnosti".

OnlyFans zvezda je imala krajnju poruku za svoje fanove: "Neću biti mnogo aktivna na društvenim mrežama. Pridružila sam se svojoj jedinici u rezervnom sastavu, ne znam koliko dugo ću biti. Molite se za nas."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.