Isusova obuća ispunjena svetom vodicom rasprodata za nekoliko minuta FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 11.Okt.2019, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Isusova obuća" ispunjena svetom vodicom rasprodata za nekoliko minuta FOTO/VIDEO

Fabrika za proizvodnju obuće izbacila je novi kontroverzni model patika.

Brend "Najki" objavio je kampanju za početak prodaje patika koje su ispunjene svetom vodicom. Model je nazvan "Isusova obuća", a rasprodata je nekoliko minuta pošto se našla u prodaji na internetu.

Patike sadrže vodu u đonu koja je uzeta iz reke Jordan i blagoslovljena od sveštenika, a na prednjem delu, gde se nalaze pertle stoji raspeće Hristovo. Deo teksta iz Biblije nalazi se ispisan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na unutrašnjoj strani patika, i to jevanđelje po Mateji 14:25, dok crveno mastilo simboliše Isusovu krv i vidi se kod jezika patika, piše Independent.

"Znači, Isusova obuća zaista postoji. Imaju vodu iz reke Jordan u đonu. Nemam reči", jedan je od komentara na Tviteru.

Jedan od korisnika opisao je patike koje koštaju 3.000 dolara kao degradirajuće i pune nepoštovanja. Kako je ceo kontingent rasprodat, na sajtu je objavljeno obaveštenje da novi stiže svakog drugog i četvrtog utorka u mesecu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.