Istraživanje o veličini - kako se kotiraju Balkanci?

Izvor: B92, 05.Mar.2022, 18:58

Istraživanje o "veličini" - kako se kotiraju Balkanci?

I muškarci i žene radoznali su kada je u pitanju informacija o prosečnoj veličini muških genitalija. Međutim, studije pokazuju da je prosečna veličina muškog polnog oragana manja i ujednačenija od zemlje do zemlje nego što mnogi ljudi veruju.

Veličina muškog penisa prvenstveno je određena genetikom, a ne geografijom. Istraživanja takođe pokazuju da je pravilna ishrana tokom mlađih godina i adolescencije podjednako važna za zdrav razvoj.

Iako je nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << studija pokušalo da pokaže korelaciju između ukupne veličine tela, naročito visine, i dužine penisa, te korelacije su se pokazale zanemarljivim. Studije su takođe opovrgnule dugotrajne mitove da se veličina penisa može odrediti veličinom nečije cipele, šake ili prstiju.

Pravljenje lista o veličini penisa

Izrada konačne liste prosečnih veličina penisa u mnogim zemljama je zastrašujući zadatak iz dva glavna razloga. Prvo, zato što stvaranje globalnog skupa podataka obično uključuje kombinovanje podataka iz mnogih manjih, regionalnih studija koje su možda imale ili nisu imale iste parametre.

Drugo, zato što se mnoga istraživanja dužine penisa u erekciji oslanjaju na podatke koje su sami prijavili, što je poznato, nepouzdano, a ne na stroža i preciznija laboratorijska merenja, prenosi Worldpopulationreview.

Ko ima najveću, a ko najmanju "alatku"

Prema poslednjim istraživanjima veličine penisa, najveće u Evropi imaju Holanđani sa 15,87 cm, dok najmanji u Evropi imaju Rumunji sa 12,73 cm.

Najvećim polnim organima u svetu mogu se pohvaliti Ekvadorci s čak 17,61 cm, dok najmanje imaju muškarci iz Malezije, 11,49 cm.

Od zemalja s prostora bivše Jugoslavije najveći penis imaju Slovenci (15,13 cm), dok Srbi i Bosanci dele istu veličinu (14,87 cm). Hrvati su u sredini (14,77 cm), zatim slede Makedonci sa 13,98, a najmanji penis imaju Crnogorci (13,6 cm).

S obzirom na trenutni rat između Rusije i Ukrajine, Ukrajinci su pobedili u borbi s penisima, statistika je dokazala da Ukrajinci imaju veće penise od Rusa. Ukrajinci imaju 13,97, dok Rusi imaju 13,21 cm.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.