Ista Anđelina: Nova devojka Breda Pita je 32 godine mlađa / FOTO

Izvor: B92, 08.Apr.2018, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ista Anđelina: Nova devojka Breda Pita je 32 godine mlađa / FOTO

Od kako su, pre dve godine, Bred Pit i Anđelina Džoli okončali svoj brak, mediji su slavnog holivudskog glumca povezivali sa brojnim pripadnicama lepšeg pola. On većinu takvih glasina nije potvrdio, ali ni negirao.

Svetski mediji, koji prate život poznatih ličnosti, poslednjih dana 53-godišnjeg glumca dovode u vezu sa 32 godine mlađom koleginicom, britanskom glumicom Elom Parnel.

Pit je Elu angažovao u svojoj novoj seriji "Sweetbitter", i namerava lično da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je podučava i sprema za ulogu.

Međutim, ono što svima najviše pada u oči i oko čega su saglasni, jeste da Ela neverovatno liči na Bredovu bivšu suprugu Anđelinu Džoli.

Anđelina nije baš najbolje prihvatila Bredovu novu izabranicu, pošto smatra da je Ela premlada za njenog bivšeg supruga.

Džolijeva je, navodno, prokomentarisala da se u ovom slučaju radi o "klasičnoj krizi srednjih godina".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.