Izvor: Domino Magazin, 17.Jun.2021, 08:34

Iskopan treći najveći dijamant svih vremena

U Bocvani je iskopan je treći najveći dijamant svih vremena. Kompanija Debswana objavila je kako su pronašli kanen 1098 karata. “Verujemo da je ovo treći najveći dijamant na svetu. To je redak i izvanredan kamen. Donosi nadu naciji koja prolazi kroz teška vremena”, rekla je Lynette Armstrong, direktorka Debswane. Najveći dijamant na svetu, Cullinan od […] The post Iskopan treći najveći dijamant svih vremena appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Verovali ili ne, ovo je dijamant i to treći po veličini dragulj ikada iskopan FOTO

Izvor: OkRadio.rs, 17.Jun.2021

Firma za kopanje dijamanata „Debsvana“ objavila je otkriće dijamanta od 1.098 karata za koji tvrdi da je treći po veličini dragi kamen ikada iskopan. Iako je pronađen 1. juna, kompanija ga je prvi put sad predstavila i to predsedniku Bocvane Mokgvetsiju Masisiju.   „Ovo je treći po veličini...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.