Inspiracija u februaru: Kopirajte stil Viktorije Bekam

Izvor: NaDlanu.com, 17.Feb.2015, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inspiracija u februaru: Kopirajte stil Viktorije Bekam

Voleli je ili ne, morate da priznate jednu stvar: Viktorija je kraljica stila! Ukoliko nemate inspiraciju, iskoristite njenu ideju za autfit.

Viktorija Bekam uvek blista, bilo da se radi o pojavljivanju na crvenom tepihu ili o street style-u.

Ove tri odevne kombinacije su nas najviše inspirisale. Pogledajte ih i sigurni smo da ćete dobiti ideju kako da se obučete.

1. Suknja i efektni detalj

Iako često nosi tamne boje, Viktorija >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << se odlučila za belu rolku. Jednostavno i bez nakita. Kombinaciju je zapečatila efektnim kaišem koji nosi na dugačkoj, tamnoj suknji. Ovo je idealan autfit za posao.

View image | gettyimages.com

2. Udobnost pre svega

Farmerke ravnog kroja je iskombinovala sa svetlobraon bluzom. Obula je cipelice sa špicem, u animal printu. Taman, elegantan kaput i mala tašnica su pun pogodak.

View image | gettyimages.com

3. Crno je njena srećna boja

Tamne pantalone, bluza i kaput su kombinacija koja može da se nosi svaki dan. Monotoniju je razbila cipelicama u svetloj i tamnoj boji i svetloroze tašnicom. Ovo je klasična i pre svega udobna kombinacija u kojoj biste se osećale prijatno.

View image | gettyimages.com

Nadlanu

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.