Ima belu bradu i crveni džemper, mora da je Deda Mraz (VIDEO)

Izvor: B92, 22.Dec.2015, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ima belu bradu i crveni džemper, mora da je Deda Mraz" (VIDEO)

Video snimak u kom devojčica prilazi starijem muškarcu bele brade u crvenom džemperu misleći da je Deda Mraz postao je hit na Internetu.

Dirljivi susret dogodio se u jednom supermarketu u američkom gradu Harikejn, u Zapadnoj Virdžiniji, a snimili su ga i podelili na Fejsbuku roditelji male Sofije.

Na video snimku se vidi kako devojčica sramežljivo prilazi postarijem gospodinu u prodavnici, očigledno uverena da je srela Deda Mraza.

Sa belom bradom i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jarko crvenim džemperom Rodžer Lark je bio svestan da lako može da dovede u zabunu mališane, posebno u ovo pretpraznično doba.

Ne želeći da razočara dete, pristaje na igru i u ubrzo njih dvoje započinju razgovor: o receptu za kolače, o Sofijinim noktima i teškoći da se nabavi trava za irvase na Severnom polu.

Larkova supruga je na fejsbuku objasnila da ovo nije prvi put da njen muž izigrava Deda Mraza.

"Svake godine, namerno pušta bradu", navela je ona.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.