Idu na terapije otkako su u braku: Nije nas sramota

Izvor: B92, 15.Apr.2015, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Idu na terapije otkako su u braku: "Nije nas sramota"

Holivudska glumica Kristen Bel nedavno je rekla kako je brak sa Daksom Šepardom najbolja odluka koju je donela u životu, a sada je otkrila tajnu uspeha njihove zajednice.

Ovaj par, otkako je sklopio brak, ide na redovne terapije koje su im pomogle da sagledaju stvari iz više uglova i da pokušaju da se postave na mesto onog drugog.

"U teretani bolje vežbate s trenerom, u kuhinji bolje kuvate uz recept, a terapija za bračne parove nije nešto čega bi trebalo da se stidite“, kaže glumica.

"Kada parovi idu na ovakve terapije ljudi odmah misle da je njhova veza u problemu. To je tako pogrešno“, objašnjava glumica.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.