I tako, taj hamburger me baci u depresiju koja traje danima...

Izvor: B92, 10.Jun.2018, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"I tako, taj hamburger me baci u depresiju koja traje danima..."

Najpoznatiji svetski gastro - putopisac Entoni Borden, koji je sebi u petak oduzeo život, nije više mogao da se nosi sa zavisnošću i depresijom.

O svojoj bolesti otvoreno je za života govorio nekoliko puta.

Tako je jednom, u svojoj emisiji "Parts Unknown", priznao da je jako depresivan i da sitnice doslovno mogu da ga odvuku na dno.

U jednoj od epizoda tog serijala Borden je razgovarao sa psihoterapeutom i izneo mu strašne pojedinosti o onome što je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << proživljavao zbog svog stanja.

"Ovakve stvari mi se događaju... Recimo, dođem na aerodrom u Argentini i naručim hamburger. To je potpuno nebitna stvar, beznačajna, ali je hamburger loš. Pogledam u taj hamburger i potonem u depresiju koja traje po nekoliko dana", rekao je tada on.

"Osećam se kao Kvazimodo. Kao izolovani čudak. Živim od komunikacije, ali sam u komunikaciji sa ljudima koje volim užasan."

"I tako, taj hamburger me baci u depresiju koja traje danima, ali isto tako postoji i nekoliko savršeno srećnih minuta kada pomislim da je život predivan", izjavio je tada Entoni Borden.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"I tako, pojedem hamburger i to me BACI U DEPRESIJU danima. Kao Kvazimodo sam"

Izvor: Blic, 11.Jun.2018, 10:15

Najpoznatiji svetski gastro - putopisac Entoni Borden, koji je sebi u petak oduzeo život, nije više mogao da se nosi sa zavisnošću i depresijom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.