I na porođaj u maloj crnoj haljini

Izvor: S media, 23.Mar.2010, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I na porođaj u maloj crnoj haljini

Svakoj ženi neophodna je bar jedna mala crna haljina u ormanu, savetuju stilisti. Međutim, sada dodaju da i trudnica mora imati barem jednu i to, verovali ili ne, za porođaj

Zašto bi žena bila lepa i doterana za sve druge važne dane u životu, ali ne i za porođaj, pita novozelandska modna kuća Womama koja je kreirala malu crnu haljinu namenjenu za porodilište.

Ova haljina ženstvenog dizajna je napravljena od mekog, organski gajenog pamuka, a obezbeđuje potpunu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << slobodu pokreta i dozvoljava bliski telesni dodir sa novorođenčetom, tvrdi proizvođač.

Naravno, tako specijalna haljina, za tako specijalnu priliku, ima i specijalnu cenu - 150 dolara!

Izvor: MONDO

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.