I Švarceneger ima poruku za ubicu lava Sesila

Izvor: B92, 31.Jul.2015, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Švarceneger ima poruku za ubicu lava Sesila

Do sada su svi čuli za ubistvo zaštićenog lava Sesila koga je ubio amerikanac Valter Palmer.

Pročitajte još: Zimbabve od SAD traži izručenje ubice lava Sesila

Zubar iz Minesote je dao između 32 i 50.000 dolara kako bi upucao lava samostrelom, a sada se nalazi pod policijskom zaštitom jer je izazvao veliki bes javnosti širom sveta i dobio više pretnji smrću.

Arnold Švarceneger je takođe osudio ovakav postupak i na svoj Instagram profil postavio sliku koja jasno pokazuje šta su pravi trofeji.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Terminator poslao poruku ubici lava

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Jul.2015

Američki zubar koji je za ubistvo "kralja životinja" samostrelom u Zimbabveu dao između 32.000 i 50.000 dolara nalazi se pod zaštitom policije zato što je dobio više prijetnji smrću...Njegov zvjerski čin osudio je i Arnold Švarceneger porukom sa fotografije...Lav je svirepo ubijen - na obodima...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.