Humanitarna akcija za decu iz Zvečanske  Dečji osmeh nema cenu!

Izvor: B92, 06.Jul.2017, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarna akcija za decu iz Zvečanske " Dečji osmeh nema cenu!

U petak 07. jula 2017. godine, održaće se humanitarna akcija Univerziteta Metropolitan za decu iz Zvečanske – Dečji osmeh nema cenu sa početkom od 18h do 20h u Knez Mihailovoj ulici (kod Kulturnog centra Beograd).

Univerzitet Metropolitan još jednom organizuje humanitarnu akciju za one kojima je pomoć najpotrebnija. Ovoga puta sarađivaće sa Centrom za zaštitu odojčadi, dece i omladine iz Beograda – Zvečanska.

Na humanitarnoj akciji će biti izloženi radovi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << studenata sa Fakulteta digitalnih umetnosti Univerziteta Metropolitan, koji će se prodavati po simboličnoj ceni. Sva prikupljena novčana sredstva biće uplaćena na račun Zvečanske, za bolji život mališana koji u njoj borave.

Budite humani, dođite da ulepšate sebi i drugima još jedan dan, jer dečji osmeh nema cenu!

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.