Hjua Granta vređali dok se probijao: Bio sam nesiguran

Izvor: B92, 22.Jun.2021, 21:03

Hjua Granta vređali dok se probijao: "Bio sam nesiguran"

Hju Grant je sada možda jedna od najomiljenijih britanskih ličnosti, ali postojalo je vreme kada ovaj glumac nije bio toliko popularan.

Sada je otkrio da su mu deca dobacivala da je "dr*****a" kada je u osamdesetim godina pokušavao da uspe u filmskoj industriji.

Grant je priznao da je bio izvrgnut ruglu dok je u parku radio na svom talentu.

Hju Grant otkrio zašto je imao aferu sa prostitutkom

"Bio sam veoma nesiguran. Nikada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nisam mislio da ću da postanem glumac, ali iz nekog razloga sam završio u pozorištu u Notingemu. Zato sam kupio neke knjige i oni su vam davali vežbe", rekao je glumac.

"Ulazio sam u park u Notingemu i patetično pokušavao da radim ove glumačke vežbe. Sećam se da je jedna od njih bila da morate da trčite unazad dovoljno brzo da osećate vetar iza sebe dok vičete 'ha, ha, ha'", prisetio se glumac

Džejmija Olivera vređali pred decom - i to zbog ćuretine

"Radio sam te vežbe sve dok nisam shvatio da postoje neka lokalna deca, koja su komentarisala 'evo ga ovaj dr**** opet", nasmejao se Grant.

Dobitnik Zlatnog globusa takođe je priznao da se u jednom trenutku karijere pretvarao da je sopstveni agent kako bi uštedeo novac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.