Gugl strit vju: Žena uhvatila supruga na delu

Izvor: B92, 20.Jul.2015, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gugl strit vju: Žena uhvatila supruga "na delu"

Doni Rajding iz Lisova u Engleskoj nije mogao ni da sanja da će ga odati servis popularnog internet pretraživača dok je uživao u omiljenom poroku.

Foto: David McSpadden/Flickr.com

Naime, muškarca su nakon srčanog udara lekari upozorili na to da mora da prestane da puši ako želi da sačuva svoje zdravlje, ali je on odlučio da ignoriše upozorenje.

Nakon burne svađe sa suprugom, sakrio se u dvorište i sa uživanjem zapalio cigaretu.

Nažalost, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << upravo u to vreme prošao je jedan od Guglovih automobila sa kamerom i zabeležio ceo prizor.

Poruka je zato jasna – dragi čitaoci, čuvajte se šarenog automobila jer kompaniji Gugl očigledno ništa ne može da promakne.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Žena uhvatila supruga "na delu" preko Gugl strit vjua

Izvor: Radio 021, 20.Jul.2015

Doni Rajding iz Lisova u Engleskoj nije mogao ni da sanja da će ga odati servis popularnog internet pretraživača dok je uživao u omiljenom poroku...Naime, muškarca su nakon srčanog udara lekari upozorili na to da mora da prestane da puši ako želi da sačuva svoje zdravlje, ali je on odlučio...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.