Gradovi za seks

Izvor: Domino Magazin, 16.Jun.2011, 07:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradovi za seks

Ovo je lista od 5 gradova gde će se avantura za jednu noć najverovatnije i dogoditi

Vaš dečko ili suprug mora na poslovni put. Ok, onda vam donosimo pet lokacija na kojima je najveća verovatnoća da će imati avanturu za jednu noć.

Ako tamo planira, budite slobodne da mu zabranite put. Listu su napravili eksperti magazina Askmen, a uzeli su u obzir puno faktora, pa čak i polne bolesti.

5. Moskva

Muškarci će ovde dobiti seks za jednu >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << noć, ali samo ako su važni poslovni partneri ili jednostavno puni kao brod.

4. New York

Seks i grad je verno prikazao Njujorčanke koje će se rado upustiti u neobavezan seks. Ipak, oni koji izgledaju kao turisti neće dobro proći kod njih.

3. Edinburg

Glavni grad Škotske je navodno prepun ne baš lepih devojaka koje ipak ne biraju.

2. Santjago

Glavni grad Čilea ima puno lepih devojaka koje žele da se udaju bogato. Uz to je grad veoma romantičan što garantuje avanturu.

1. Tel Aviv

Izraelke su poznate po svojim liberalnim stavovima prema seksu. To se posebno vidi u Tel Avivu, koji važi za prestonicu hedonizma.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.